Arova Neosol, 11-23 замінює 09-23

09-23 Попередня версія

Загальна інформація

Система змішування бейців на основі розчинника на основі світлостійких спеціальних барвників для створення яскравих кольорів на твердій непористій деревині, без підкреслення пори. Розведення або освітлення можна виконати за допомогою Arova Neosol 1008400100 (на основі розчинника) або водою. За допомогою трьох базових кольорів: жовтого, червоного та чорного, можна отримати велику кількість кольорів бейців.
Система змішування бейців на основі розчинника на основі світлостійких спеціальних барвників для створення яскравих, барвистих кольорів бейців на дрібно- та великопористій деревині твердих порід, без підкреслення пори. Розведення або освітлення можна виконати за допомогою Arova Neosol 1008400100 (на основі розчинника) або водою. За допомогою трьох базових кольорів: жовтого, червоного та чорного, можна отримати велику кількість кольорів бейців. У комбінації з лаками для меблів на основі розчинників та води.

Сфера використання

Для фарбування листяної деревини з дрібними та великими порами, якщо ви хочете отримати кольорову поверхню без підкреслення пори.
Для меблів, інтер'єрів, дерев'яної обшивки стін, дерев'яних стель
Продукт можна обробляти меблевими лаками ADLER як на водній основі, так і на основі розчинників.