Повним ходом – без викидів: ADLER Express зупиняється на Holz-Handwerk

ADLER показує, куди йти – на виставці Holz Handwerk усі сигнали зелені: завдяки своїй привабливій колірній гамі та новаторським новим продуктам, таким як меблевий лак Bluefin Unistar, який взагалі не містить ЛОС, провідний австрійський виробник фарб вказує шлях до більшой стійкості.
07.02.2024

Навесні всі дороги ведуть не до Риму, а до Нюрнберга, а точніше до стенду 12.0-218 у залі 12 на виставці Holz-Handwerk. На "ADLER Square" менеджери станції ADLER направляють відвідувачів на шлях, що визначає тенденції – до більшої стійкості, захисту та краси.

Божевільний!

Мережа ADLER безпечно доставляє всіх користувачів до місця призначення: незалежно від того, необхідно надати предмету меблів екстраординарний характер за допомогою бейца чи природно підкреслити вікно новим покриттям із відновлюваної сировини Aquawood Terra; Незалежно від того, чи потребує поверхня м’яке олійне покриття чи ефективне та стійке фарбування: кольоровий маршрут ADLER не залишить невиконаним бажання подорожі.

Будівельники з дерева також гарантовано пройдуть правильним шляхом: з системою Lignovit ви можете досліджувати багато різних шляхів обробки деревини в наймодніших тонах! ADLER відкриває нові шляхи щодо протипожежного захисту - революційне покриття Pyrolan показано безпосередньо на тришарових ялинових панелях, які складають виставковий стенд.

Переключіться зараз!

Однак спільним у карті маршруту ADLER є те, що він веде в сільську місцевість: "Екологічність - головна мета всіх наших систем покриття", - підкреслює менеджер з маркетингу ADLER Крістіан Лаухер.

А завдяки останньому "передовому підходу" від тірольської лабораторії фарб, виробники тепер можуть уникнути ЛОС: Bluefin Unistar зовсім не містить розчинників! Нульові викиди – це оголошення через гучномовець, яке робить перехід на фарбу на водній основі ще приємнішим! Працівники ADLER з нетерпінням чекають можливості запропонувати відвідувачам Holz-Handwerk барвисту поїздку в успішне майбутнє.

У вітальні всі сигнали зелені: за допомогою Bluefin Unistar меблі можна лакувати взагалі без розчинників. | © АНРЕІ | www.anrei.at
Від старовинного до сучасного: бейці ADLER відкривають абсолютно нові можливості дизайну. | © Ніколас Райтер
Орієнтація для будівельників з дерева: ADLER демонструє нові трендові відтінки. | © ADLER