Стажування в ADLER: яскраві майбутні перспективи для різноманітної групи

Не тільки щоденне робоче життя в ADLER яскраве та різноманітне, але й весела група, яка збагачує команду лакофарбового виробника з м. Швац протягом кількох місяців: від випускників середньої школи до 40-річних колишніх працівників торгівлі, найрізноманітніші люди можуть бути помічниками майстрів за лабораторним столом у фарбувальній кабіні та на складі сировини – об’єднані у своєму ентузіазмі щодо захоплюючих польотів фантазії, які пропонує їм нова робота; і м’яке приземлення, яке дає вам програма зарахування до школи ADLER!
17.01.2024

Школа? Працювати набагато краще – без сумніву! Принаймні не для Вікторії. І вона повинна знати: 12 років ходила в школу, нещодавно закінчила школу – і завжди "нейтрально" ставилася до хімії.

Той факт, що вона проводить експерименти з хімії, виграла тірольський «Хакатон учнів» із двома колегами, це заслуга пробного дня на ADLER-Werk Lackfabrik: «Після цього я негайно подали заявку», — вона одразу побачила своє майбутнє в хімії.

Тому що навчання для лаборанта є захоплюючим і різноманітним, пропонує багато можливостей - і тому що в ADLER хімія просто правильна!

Всі і кожен

"Нас так добре прийняли", - захоплюється Мануель (16). У перший тиждень планувалося дводенне стажування. Шестеро "новачків" познайомилися не лише з двома важливими клієнтами ADLER, виробником кухонь EWE та виробником вікон Josko, а й із їхніми інструкторами ADLER та "старшими" колегами-учнями.

21-річний Пол, наприклад, доводить, що учнівство – це не питання віку, а багатообіцяюча перспектива для кожного. І всі: Сабіна наважилася прийняти цей новий виклик - після 22 років у роздрібній торгівлі! Сьогодні 40-річний колишній керівник філії стоїть у фарбувальній камері як учень і посміхається від вуха до вуха: "ADLER інвестує в нових співробітників із самого початку.

Немає жодної іншої компанії, яка б так дбала про своїх людей!" - каже уродженка Шваца, яка повністю переконана у своєму регіональному роботодавці.

Супер і мега

ADLER як зразкову компанію Полу також рекомендував батько – після того, як випускник школи зрозумів, що навчання йому не підходить. Він більше практична людина і справді з нетерпінням чекає підтримки виробництва ADLER як інженер-хімік, наприклад, коли справа доходить до перенесення розробок із лабораторії до великомасштабного виробництва фарби.

Алекс (18), з іншого боку, вже познайомився з ADLER як працівник у відпустку - і тепер вважає навчання техніком-лаборантом "чудовим"! Адже він не тільки знайшов для себе багато друзів, але й подарував машині нову магнітолу.

Професіонал із нанесення покриттів та ІТ-експерт

Учні залишаються в одному відділенні протягом півроку, потім переходять на іншу територію і можуть дізнатися, що їм більше підходить. Меблеві лаки чи морилки? Покриття вікон чи вибір кольорів? "Молодих зірок" завжди супроводжує команда тренерів ADLER, яка, окрім практичної допомоги, також пропонує щотижневі уроки теорії, щоб підготувати учнів до викликів професійно-технічної школи.

Звичайно, ми ще маємо ходити до школи - у випадку Фабіана навіть у далекому Зальцбурзі: 17-річний хлопець є лише третім учнем, який закінчив багатообіцяючу освіту техніка з фарбування в ADLER. 20-річний Тім став першим учнем, який підтримав ADLER-IT: цього року навчання, щоб стати техніком ІТ-систем, пропонується абсолютно по-новому. І Тім уже почувається дуже комфортно в "команді, яка підтримує його на 100 відсотків".

Тож ви бачите: незалежно від сфери, походження чи віку – ADLER пропонує багато можливостей для яскравого стажування!

Різноманітна група: нові учні в ADLER з менеджером з навчання Міхаелєм Ендерсом (у центрі).
Ще до початку навчання всіх нових учнів та їхніх товаришів запросили на "День вітання" на заводі ADLER - Пол прийшов зі своїм батьком, який порекомендував йому цю фабрику як роботодавця.
Ми вирушили до Верхньої Австрії одразу на першому тижні: поїздка учнів привела нас, серед іншого, до кращого виробника вікон Josko...
... познайомитися в невимушеній атмосфері.
З додатком "Wastinator" учні ADLER Дженніфер Нолл, Маркус Спілвогель і "Новачок" Вікторія Гейслер виграли тірольський "Хакатон учнів" - тренер Міхаель Ендерс (2-й зліва) явно пишається і радіє за підлеглих у Торгово-промисловій палаті. | © WK Tirol/Фотографи