Hex, hex: ADLER зачарував відвідувачів architect@work у Дюссельдорфі

Шестикутник - це ідеальна геометрія природи: ось чому провідний австрійський виробник фарби ADLER представив свої злагоджені, сталі та ефективні покриття в цій захоплюючій формі під час своєї першої появи на виставці architect@work у Дюссельдорфі - і захопив багатьох глядачів.
20.12.2023

Вперше команда архітектурного консалтингу ADLER зупинилася в центрі Північного Рейну-Вестфалії та, окрім нового дизайну виставкового стенду, також мала багато цікавих нових продуктів та пропозицій для відвідувачів: "Наші вогнезахисні покриття Pyrolan, а також ADLER Lignovit Platin викликали особливий інтерес. Кольори Trend для зовнішньої обробки деревини були добре сприйняті", – повідомляє Крістіан Лаухер, керівник відділу маркетингу та архітектурного консалтингу ADLER.

Разом із Лукасом Зільґером, який нещодавно почав працювати консультантом з архітектури в ADLER у центральній та північній Німеччині, він зав’язав багатообіцяючі нові контакти. "Тема дерев’яного будівництва в цій галузі зростає, і ми змогли чітко позиціонувати себе як компетентну компанію для всіх видів покриттів для деревини", – радіє Лаухер.

Магічні металеві ефекти

Багато дизайнерів інтер’єру, які також були присутні, були особливо зачаровані ефектними фарбами ADLER: вони були вражені тим, як легко дерев’яні поверхні можна перетворити на метал, іржу чи бетон! Поверхні чудово виглядали під світлозахисною лазур’ю Lignovit Interior UV 100, а також особливо натуральним та довгостроковим покриттям для вікон: В ADLER один камінь мозаїки вписується в інший, ідеально підігнаний, гармонійно та ефективно - саме так, як природа показує нам як майстр-будівельник

Кольори в найкрасивішій формі: виставковий стенд ADLER на architect@work у Дюссельдорфі. | © ADLER
Архітектурний консультант ADLER Лукас Зілгер і менеджер з маркетингу ADLER Крістіан Лаухер (ліворуч) були готові відповісти на запитання щодо обробки деревини.
Поїздка Nikolo до Дюссельдорфа була варта того: багато відвідувачів були зачаровані представленими покриттями.
Повний пакет для архітекторів: звичайно, команда ADLER також мала з собою багато корисних інструментів та інформації. | © ADLER