Великі сподівання: ADLER допомагає торгівельним представникам з продажу фарби досягти нових висот за допомогою навчання

Слід визнати, що економічні перспективи на даний момент не найкращі: але великі виклики – це завжди великі можливості! Ось чому ADLER знову підготував великий навчальний пакет на 2024 рік, за допомогою якого дилери фарби та маляри можуть досягти успіху.
11.12.2023

Будь-хто, хто зараз мислить масштабно – наприклад, просуваючи подальше навчання своїх співробітників – зрештою опиниться серед великих переможців. У цьому переконана компанія ADLER-Werk Lackfabrik, яка протягом багатьох років є вірним прихильником роздрібної торгівлі будівельними фарбами. У 2024 році провідний австрійський виробник фарб знову посилить своїх торгових партнерів великою безкоштовною (!) програмою навчання.

Тому що саме професійна консультація, спеціальні знання та глибоке ноу-хау за допомогою яких справжні професіонали кольору заробляють бали серед клієнтів і досягають великого успіху!

До нас приходять...

Новинкою у програмі Академії ADLER у 2024 році стануть два курси з особливо популярних тем: з одного боку, фахівці ADLER розкривають «Покриття для підлоги», а з іншого боку, під девізом «Спеціально для дерева» показують, що таке інноваційні протипожежні покриття ADLER та що таке нова система ADLER Histo-System для оновлення історичних вікон.

Обидва додаткові курси навчання будуть запропоновані в жовтні на фабриці ADLER у Шваці - спеціальний семінар з деревини також буде запропоновано на сервісній базі ADLER у Кальсдорфі поблизу Граца в Штирії. Популярний "ADLER Lack morning" у поєднанні з "ADLER News afternoon" також відбудеться в березні в Шваці, Кальсдорфі, а також у Санкт-Пельтені.

Вже в лютому майстри фарбування, консультанти з фарбування, продавці фарб з базовими знаннями та зацікавлені працівники з торгівлі фарбами, а також майстри-маляри можуть отримати ще більше впевненості в консультуванні своїх клієнтів щодо захисту деревини на "Захист у найкращому вигляді". Навчальний курс "Правильно з нуля" у вересні є майже обов’язковим для всіх новачків галузі та учнів.

... або ми приїдемо до вас

Спеціальною пропозицією є "індивідуальний коучинг" на місці, на який експерти ADLER із задоволенням вилітають з квітня: два досвідчені інженери прикладних програм Мартін Унтербергер і Ян Шваммле відвідають ADLER Farbenmeister в Австрії та оптових партнерів ADLER в Німеччині безпосередньо за запитом веде бізнес і супроводжує вас у повсякденному торговельному житті.

Таким чином ви зможете поглибити свої технічні знання та роз’яснити складні запитання, а крім того, у вас є багато корисних порад щодо продажів! Детальну інформацію про всі семінари та можливість реєстрації можна знайти на www.adler-lacke.com/seminare. Усі подальші навчальні курси безкоштовні для ADLER Farbenmeister та партнерів ADLER, але кількість учасників обмежена. Тому, якщо ви хочете досягти великих результатів, вам слід швидше зареєструватися!

На семінарах ADLER учасники дізнаються, як якісні фарби...
... та найкращі лазури для деревини ADLER...
...а також подробиці про дію та застосування інноваційних вогнезахисних покриттів...
... і, нарешті, як продавати високоякісні продукти за допомогою компетентних консультацій.