А "Оскар"отримує… АДЛЕР!

40 претендентів, 14 критеріїв: вдруге провідний австрійський виробник фарби отримав найбільшу кількість балів і був названий найкращим постачальником Асоціацією виробників вікон (FLG).
10.12.2023

Якість продукції, гнучкість, сервіс, надійність доставки, ціноутворення, асортимент продукції та готовність до інновацій - 19 відомих виробників вікон з Німеччини та Люксембургу, які об'єдналися, щоб створити асоціацію виробників вікон, щороку оцінюють своїх 40 найважливіших постачальників відповідно за цими та багатьма іншими критеріями. ADLER завжди був на вершині в попередні роки, а цього разу лакофарбова компанія зі Швацу посіла в перше місце.

Перше місце – вдруге після 2017 року! В оточенні своєї команди, сяючи від вуха до вуха, керуючий директор ADLER Андреа Бергофер прийняла "Оскар постачальника" від керуючого директора FLG Томаса Гільденбрандта на святковій церемонії в Ульмі на початку листопада.

Якість і сервіс

У своїй похвальній промові Свен Хільгер з OST Fenster підкреслив велику підтримку ADLER: коли люксембурзькій компанії довелося швидко змінити постачальника фарби, ADLER надав швидку та гнучку підтримку. "Завдяки активній підтримці та безпрецедентній відданості співробітників ADLER ми змогли завершити перші успішні випробування фарбування за короткий проміжок часу та здійснити швидкий перехід", - підкреслює власник вітрини та менеджер з продажу OST.

Компанія ADLER вразила виробника вікон високою якістю продукції та величезною різноманітністю кольорів та рішень покриття. "Нам швидко стало ясно, що ми й надалі будемо покладатися на ADLER як постачальника. Рішення, про яке ми не пошкодували донині", - підкреслив Хільгер. Завдяки своєму видатному рейтингу член FLG сприяв тому, що ADLER цього року виграв Оскар.

Але експерти з фарби з Австрії також отримали найвищі бали від інших виробників вікон завдяки переконливому сервісу та послідовному подальшому розвитку.

Виступ команди

"Ця нагорода дістається всім нашим співробітникам. "Вони дійсно щодня наполегливо працюють для виконання свого завдання та компанії, і саме їхня відданість робить наш успіх можливим", - сказала керуючий директор ADLER Андреа Берггофер, подякувавши своїй чудовій команді та FLG: "Нагорода є для нас стимулом, щоб бути надійним партнером у майбутньому!"

Лаудатор Свен Хільгер (справа) з Ost Fenster привітав Андреа Берггофер та у своїй промові відзначив активну підтримку та відданість усієї команди ADLER у переході на високоякісні покриття тірольського виробника фарби.
В оточенні своєї чудової команди, керуючий директор ADLER Андреа Бергофер сяяла від радості та прийняла нагороду.