Ідеальна презентація: кашпо ПВХ будь-якого кольору завдяки ADLER

Коли ви думаєте про Голландію, ви думаєте про вітряні млини та канали – і, можливо, також про тюльпани. Адже Нідерланди є найбільшим у світі експортером зрізаних квітів і декоративних рослин. Оптова компанія Nieuwkoop Europe спеціалізується на темі інтер’єрної зелені. За бажанням зелені рослини також можна доставити у відповідних кашпо - завдяки ADLER у будь-якому бажаному кольорі та з найвищою якістю поверхні.
12.10.2023

Щороку в Nieuwkoop покривають близько 20 000 кашпо ПВХ, і щодня використовують близько 30 різних кольорів. Те, що може здатися легкою вправою, насправді є величезним викликом, знає інженер із застосування ADLER Марко Унгеріхт, який консультує Nieuwkoop Europe на місці разом із командою торгової компанії ADLER Benelux.

"З одного боку, важливо забезпечити необхідну адгезію до ПВХ, але з іншого боку, покриття має мати дуже високу хімічну та механічну стійкість.

Довгий час нідерландська компанія, яка приділяє велике значення екології та стійкості, шукала систему покриття на водній основі, яка могла б зробити все це - і нарешті знайшла те, що вона шукала в ADLER: яка була спеціально розроблена для покриття ПВХ вікон і дверей Система фарби 2K на водній основі Polycolor 2K SQ, розроблена для садових меблів і меблів, не тільки забезпечує ідеальну якість поверхні, що важливо для Nieuwkoop Europe, але також є екологічно чистою і отримала нагороду сертифікат циклічної економіки від Cradle to Cradle.

Постійно стабільний

Перед нанесенням фарби ПВХ кашпо продувають деіонізованим повітрям - це нейтралізує електростатичний заряд і запобігає налипанню пилу. Потім серветкою наноситься очисник і підсилювач адгезії Polyactive SB - це гарантує ідеальне зчеплення шару фарби з гладким ПВХ і тривалу водостійкість.

Нарешті, кашпо пофарбовано методом розпилення Polycolor 2K SQ у 18 стандартних і численні спеціальні кольори. Завдяки надзвичайно високій твердості та еластичності навіть бризки води, погодні умови, подряпини та ударні навантаження не можуть пошкодити покриття.

Фарба також вражає своїм ідеальним виглядом і стійкістю кольору: "Ці фарби покривають набагато краще, ніж фарби на основі розчинників, які ми використовували раніше", - говорить Марк Баккер, керівник групи фарбування Nieuwkoop Europe. "Наприклад, на помаранчевих і жовтих кашпо ви часто бачите смуги, але тепер це вже не так.

«Є також переваги в використанні фарби: здоров'я співробітників захищене, очищення та утилізація відходів фарби спрощується – і, нарешті, що не менш важливо, надзвичайно низький вміст летких органічних сполук у Polycolor 2K SQ є важливим внеском у стратегію сталого розвитку голландського переробника.

Безпрограшна ситуація

Компанія Nieuwkoop Europe вже близько року покриває горщики квітів фарбою на водній основі ADLER. З самого початку співпраця виявилася безпрограшною. Марк Баккер каже: «ADLER нас дуже добре підтримує, наприклад: пройти всебічне навчання по використанню фарб на водній основі. Якщо у нас виникнуть питання, консультанти ADLER завжди готові допомогти нам. Наші клієнти дуже задоволені якістю поверхні кашпо.

Але ADLER також виграє від співпраці: "Нанесення покриття на ПВХ є захоплюючим завданням, а співпраця з Nieuwkoop є для нас стимулом до постійного подальшого розвитку нашої системи покриття Polycolor". У майбутньому Nieuwkoop Europe також планує пропонувати кашпо з ефектними поверхнями у вигляді бетону або металу. Зрештою, чудові зелені рослини, які компанія постачає клієнтам у всьому світі, також повинні бути представлені оптимально.

Креативні форми, кольорові форми: у Nieuwkoop Europe кашпо стає предметом інтер’єру. | © Nieuwkoop Європа
Креативні форми, кольорові форми: у Nieuwkoop Europe кашпо стає предметом інтер’єру. | © Nieuwkoop Європа
Окрім 18 стандартних кольорів, кашпо також можна покрити незліченною кількістю різних спеціальних відтінків. | © Nieuwkoop Європа
На додаток до всіх інших переваг, команда фарбувальників також виграє від переходу на фарбу на водній основі Polycolor 2K SQ, яка має сертифікат Cradle to Cradle. | © Nieuwkoop Європа
На додаток до багатьох інших переваг команда фарбувальників також отримує переваги від переходу на сертифіковану Cradle to Cradle фарбу на водній основі Polycolor 2K SQ. | © Nieuwkoop Європа
Перехід на фарби на водній основі був ключовим пріоритетом для Nieuwkoop Europe як компанії, яка прагне бути екологічно чистою. | © Nieuwkoop Європа