В наших венах тече зелена фарба: на виставці SICAM серце ADLER б'ється за природу!

Червоний? Жовтий? Немає! Колір осені зелений!
28.09.2023

На виставковому стенді ADLER A30/B31 у залі 1 на виставці SICAM у Порденоне, Італія, провідний виробник фарби в Австрії демонструє свою любов до природи.

Компанія ADLER посіяла зерна сталого розвитку багато років тому. Будучи піонером у галузі, тірольська компанія першою запровадила екологічно чисті фарби на водній основі. З тих пір любов до природи дбайливо плекалася і плекалася і стала основною опорою виробника фарб.

А зараз восени пора жнив! На міжнародному місці зустрічі для меблевої промисловості ADLER демонструє багаті плоди, які зараз принесла ця ніжна рослина сталого розвитку: від прозорого лаку Bluefin Terra-Diamond, який виготовлений на 85 відсотків із натуральної сировини та отримав відому нагороду CATAS Green. Нагорода за широку зелену марку - асортимент продукції, яка обіцяє якість на найвищому рівні сталого розвитку.

Для майбутнього

Але ADLER дивиться не лише в майбутнє, коли йдеться про стійкість. Експерти з Альп також готові до будь-яких викликів, коли мова йде про сучасні технології промислового фарбування. Наприклад, доступні ідеальні покриття для отримання неймовірно матових поверхонь за допомогою новаторського ексимерного процесу. І, звичайно, найкрасивіші кольори не можуть бути відсутніми на виставковому стенді ADLER - переконайтеся самі, скільки кольорів тече в жилах ADLER!

На SICAM ADLER покаже, як за допомогою Bluefin Terra-Diamond можна створити найкрасивіші поверхні екологічно чистим способом. | © ADLER
Італійський виробник дизайнерських кухонь Boffi покладається на Bluefin Terra-Diamond і виготовлений на замовлення кольоровий лак Pigmores 4in1 від ADLER - продукти також є центром уваги SICAM. | © Боффі