Система ADLER Pigmolux: меблі на замовлення

Як ви б хотіли? Дрібно структурований? Глибоко-матовий? У вершковому фісташково-зеленому або яскраво-пурпуровому? Що б не хотіли відомі виробники меблів, кухонь і дверей (і їхні клієнти): лінійка Pigmolux від ADLER відповідає майже всім вимогам!
06.09.2023

"Pigmo" означає колір, "Lux" - силу світла: разом ці терміни утворюють найуспішніший і популярний діапазон промислових фарб від провідного австрійського виробника фарб ADLER. Незліченні меблеві фабрики, відомі виробники кухонь та дверів по всій Європі: усі вони покладаються на різноманітну систему кольорового УФ лаку від тірольської лакової лабораторії для високоякісних і міцних поверхонь у найкрасивіших кольорах.

Соло або дует

"Загалом є два варіанти на вибір: Pigmolux DC і Pigmolux HQ", - пояснює Даніель Пессерер, керівник підрозділу меблевої промисловості ADLER. Pigmolux DC - тобто "Dualcure" - затверджуєтся за допомогою двох різних механізмів: з одного боку, через УФ випромінювання, а з іншого боку, через класичне затвердіння затверджувачем.

Це має величезну перевагу в тому, що навіть ті частини деталі, які недостатньо освітлені УФ-лампами - так звані тіні - повністю об'єднані в мережу, і що навіть тривимірні та сховані частини можна покрити Pigmolux DC без УФ-випромінювання.

Проте Pigmolux DC також може бути використаний як однокомпонентний і затверджуватися тільки за допомогою випромінювання - це доречно, наприклад, для ефективного покриття білих дверей або панелей", - підкреслює Пессерер. Проте обидва методи обробки забезпечують високу механічну та хімічну стійкість, відмінну стійкість до впливу світла та високу наповнюваність покритих поверхонь.

"Подорож" на гоночному автомобілі

Тим, хто цінує ще кращу стабільність при складанні і, отже, більш раціональну обробку, а також максимальну стійкість, рекомендується використовувати Pigmolux HQ. Високоякісна версія, можна сказати, це "спорткар серед УФ-лаків". З її допомогою, наприклад, можна легко фарбувати вбудовані ручки з алюмінію, і навіть кавові та винні плями на абсолютно білих поверхнях не мають шансів.

Після кількох років подорожей на зручному автомобілі DC багато виробників переходять на автомобіль HQ і продовжують швидко розвиватися.

Різноманітність варіантів

Однаковим для обох варіантів є різноманітність: "Ми можемо практично необмежено адаптувати кольоровий лак до бажань клієнтів. Щодо глянцевості, в'язкості, структури і, звісно ж, відтінків, ми надзвичайно гнучкі - і ми можемо робити цей вибір навіть децентралізовано в наших міжнародних торгових компаніях в Бенелюксі, Швейцарії, Чехії та Словаччині, Італії та Польщі", - підкреслює Пессерер.

Незалежно від того, чи це поверхня з ефектом захисту від відбитків пальців, дуже особлива текстура поверхні чи унікальний спеціальний колір - кожен клієнт отримує ідеально підібраний індивідуальний костюм для своїх меблів протягом 48 годин!

Ідеально поєднані тони: Schüller Möbelwerk KG покладається на Pigmolux від ADLER | для високоякісних кольорових лакованих поверхонь преміальних кухонь next125 © Schüller Möbelwerk KG
Ідеально поєднані тони: Schüller Möbelwerk KG покладається на Pigmolux від ADLER | для високоякісних кольорових лакованих поверхонь преміальних кухонь next125 © Schüller Möbelwerk KG
Двері в найдивовижніших кольорах: швейцарський виробник дверей RIWAG також цінує систему Pigmolux від ADLER. | © RIWAG Doors AG