Schreinerei Burkart демонструє свої кольори

Через п'ять років після заснування торгова компанія ADLER Benelux тепер є постійним на голландському ринку фарб. Керуючий директор Леон Кремерс ставить великі цілі на найближчі п'ять років.
08.08.2023

На наближаючийся цього року 70-й день народження, столярна майстерня Burkart подарувала собі найдорожчий подарунок: в серпні минулого року Йозеф Буркарт та його син Антон зробили вже давно задуманий проект: перехід на водні лаки. "Ми завжди обговорювали це. Але раніше пропозиції просто не відповідали нашим вимогам до якості.

У нас були занепокоєння, особливо щодо стійкості поверхонь до миючих засобів на основі розчинників", - каже Йозеф Буркарт, який очолив компанію, засновану його батьками в 1953 році.

Отже, він і надалі докладно спостерігав за розвитком - і на минуле літо він, нарешті, був переконаний: зараз настав правильний момент! Водночас йому ще щось стало зрозуміло: "Якщо переходити, то з ADLER!" Оскільки австрійський лідер у виробництві лаків, який впроваджував водні лаки серед перших, має відповідну компетенцію, досвід та вдосконалену технологію для успішної реалізації такого завдання: швидко, просто і нескладно.

Так саме, як легко наносити самі водні лаки ADLER!.

Швидко

Викликавши свого територіального представника ADLER, Дітера Лімбергера, і вже через кілька днів ADLER-Wasserlack-Express був запущений: за кілька днів Маріо Менгін, експерт з навчання та консультацій від ADLER, з'явився біля дверей майстерні - спеціально прибув із недалекого Швацу і привіз з собою банку Bluefin Pigmores 4in1: кольорова фарба на водній основі є практично універсальним рішенням для високоякісних фарбувань - і такі фарбування в Burkart часто входять до робочого плану, особливо в кольорах чорного та білого. "Ці класичні кольори вічно елегантні і точно відповідають нашому принципу якості. Зрештою, наші клієнти повинні мати можливість насолоджуватися своїми високоякісними меблями протягом тривалого часу", - підкреслює Йозеф Буркарт.

Кілька тестових фарбувань і пробних проходів і шлях до отримання ідеальної водної лакової поверхні був вже невідворотнім - і команда Burkart була приємно вражена: немає потреби в складних переустаткуваннях, немає потреби в складних технічних змінах у лакокрасочному цеху - перехід відбувся швидко і повністю гладко. "І через те, що ми були настільки вражені, ми вскорі повністю перейшли на водні лаки від ADLER і в сфері безбарвного покриття", повідомляє майстер столярного мистецтва.

Чисто

Для захоплення було визначально кілька факторів: "З одного боку, це, звісно, думка про сталий розвиток, яка важлива для нас: ми суттєво зменшуємо викиди розчинників та наш вуглецевий слід, що дуже важливо для захисту навколишнього середовища. Також важливі комфортні умови праці, проста очистка обладнання водою та незаморочлива утилізація.

Також на користь повної зміни говорить те, що ми можемо тримати рівень запасів і, отже, обсяг простору на мінімумі. І, нарешті, якість поверхні просто відмінна!", перераховують спільно Антон та Йозеф, син та батько, керівники підприємства.

Гарно

Для столярної майстерні Burkart поверхня має особливо високе значення. "Зрозуміло, що це останнє, що наноситься на меблі, і тому вона відіграє вирішальну роль у загальному враженні. З цим можна багато чого доброго зробити, але також можна багато чого зробити погано", переконаний Йозеф Буркарт.

Незважаючи на те, що за допомогою Bluefin Pigmores 4in1 ми отримуємо готову поверхню, команда компанії додатково покриває особливо міцні поверхні прозорим лаком. А саме з Bluefin Top-Antiscratch від ADLER.

Клієнти цінують високу міцність і довгостроковість своїх меблів, а також їх екологічно чисте виробництво: "Ми активно заявляємо, що працюємо з фарбами на водній основі, і отримуємо багато позитивних відгуків", - повідомляє Антон Буркарт. Він також упевнений, що вигляд в прозорих системах – менш підкреслена структура деревини і тому особливо натуральний, майже природний вигляд – повністю відповідає сучасному тренду.

Якщо бажаєте більше кольору для деревини, команда Burkart також із задоволенням скористається широким асортиментом бейців ADLER.

Безпечний

Майстерів-теслярів із 10 осіб також вразив новий Bluefin Unistar, який також можна використовувати як один компонент. "Чесно кажучи, це мрія!", Йозеф Буркарт хвалить ефективну обробку з найкращою довговічністю.

Загалом, нанесення лаків на водній основі – це задоволення для всієї команди та головного менеджера з фарбування: "Звичайно, є кілька речей, які слід враховувати, можливо, зараз нам доведеться працювати трохи уважніше, наприклад, щодо шліфування, а також забезпечити певний повітрообмін і відсутність пилу під час сушіння", - резюмує Burkart.

Але якщо виникає питання, він просто бере свій мобільний телефон - і Лімбергер, і Менгін доступні для нього в будь-який час і раді дати пораду та допомогу. У будь-якому випадку, сміливість змінити столярну майстерню Burkart "безумовно окупилася" - особливо тому, що ціни на фарби на водній основі наблизилися до продуктів на основі розчинників через Корона-кризу, енергетичну проблему та вторгнення рускіх окупантів в Україну.

Або, як обіцяє ADLER, власне, завдяки меншому обсягу матеріалів, в кінцевому підсумку, навіть виходити дешевше для клієнтів!

Команда Schreinerei Burkart з ентузіазмом співпрацює з провідним виробником фарби в Австрії. | © Schreinerei та Holzdesign Josef Burkart
Серйозні зміни або переобладнання в малярній кімнаті не були потрібні. | © Schreinerei та Holzdesign Josef Burkart
Серйозні зміни або переобладнання в малярній кімнаті не були потрібні. | © Schreinerei та Holzdesign Josef Burkart
Повністю натуральний і водночас добре захищений: стільниця покрита прозорим лаком ADLER Aqua-Top Antiscratch із найнижчим глосом 5. | © Schreinerei та Holzdesign Josef Burkart
Повністю натуральний і водночас добре захищений: стільниця покрита прозорим лаком ADLER Aqua-Top Antiscratch із найнижчим глосом 5. | © Schreinerei та Holzdesign Josef Burkart
Перший проект, який Schreinerei Burkart реалізував за допомогою фарб на водній основі від ADLER: ця красива біла шафа. | © Schreinerei та Holzdesign Josef Burkart