Нове гніздо для ADLER Česko та ADLER Slovensko

Після 15 успішних років чеська дочірня компанія ADLER Lacke виявила, що гніздо замале. Тому на околиці Брно була створена нова, сучасно обладнана база, яку команди ADLER Česko та ADLER Slovensko використовуватимуть у майбутньому як спільну базу та центральний склад для ринків Чехії та Словаччини. Нещодавно відбулося урочисте відкриття нової штаб-квартири ADLER з днем ​​відкритих дверей та святковим гала-вечором.
05.07.2023

Нова база в Трубско, передмісті Брно, пропонує найкращі умови для оптимальної підтримки клієнтів: на великому складі численні стандартні продукти з асортименту ADLER готові до рук і можуть бути швидко доставлені клієнтам у всьому регіоні Чехії та Словаччини. Спеціальні кольорові тони розробляються в кольоровому відділі і можуть бути відразу тоновані. Для створення зразків покриттів доступні сучасні системи фарбування.

Також нова штаб-квартира ADLER пропонує достатньо місця для популярних навчальних курсів і семінарів для клієнтів.

Не тільки у клієнтів ADLER, а й у співробітників є підстави для задоволення: вони вже добре влаштувалися на своїх нових робочих місцях і сподіваються на ще тіснішу співпрацю в майбутньому, тому що окрім команди ADLER Česko, на новій базі також часто можна зустріти співробітників ADLER Slovensko – зрештою, від Брно до Прієвідзи в Словаччині, де ADLER Slovensko продовжує працювати на своїй базі, не так вже й далеко.

Кольорова програма

Численні відвідувачі змогли переконатися в цьому в червні на дні відкритих дверей, коли відбулося урочисте відкриття нової бази двох країн. Під час екскурсії будівлею співробітники ADLER були доступні в усіх кімнатах, щоб відповісти на численні запитання відвідувачів. Роберт Вратнічек розповів про роботу колориста від виготовлення кольоропроби до остаточної цифрової перевірки кольору.

У фарбувальній камері зразки поверхонь із деревини бука та ясена спочатку пофарбували Arova Flex, а потім покрили лаком на водній основі Bluefin Unistar. Менеджер з маркетингу Крістіан Лаухер, який приїхав зі Шваца, представив широкий асортимент коробок із зразками та карт кольорів, якими ADLER підтримує своїх клієнтів, а керуючий директор Андреа Берггофер особисто розповіла про історію сімейної компанії ADLER, якою вона зараз керує в третьому поколінні.

Окрім екскурсій, команда ADLER Česko також подбала про своїх гостей: вони змогли підкріпитися тірольськими фірмовими стравами за фуршетом, послухати традиційні звуки акордеону та, якщо трохи пощастить, навіть отримати головний приз у великій лотереї ADLER.

Головним моментом заходу стало освячення будівлі пастором Опатрілом та офіційне відкриття Андреа Бергофер (керуючий партнер ADLER), Ян Баухнер (керуючий директор ADLER Česko та ADLER Slovensko) та Бернд Піхлер (керуючий директор з продажу та маркетингу ADLER), які символічно перерізали жовту стрічку ADLER.

Дякуємо клієнтам і співробітникам

Але це свято ADLER було далеким від завершення. Після щасливого завершення дня компанія ADLER запросила співробітників і постійних клієнтів на святковий банкет.

"Цим урочистим вечором ми хочемо подякувати нашим постійним клієнтам за довіру до наших продуктів і наших послуг, з одного боку, і нашим співробітникам, з іншого – зрештою, саме вони стоять за успіхом ADLER", - підкреслила Андреа Бергофер, яка відзначила чотирьох співробітників ADLER за їх десятирічну роботу в компанії: генерального директора Яна Баухнера, Роберта Вратнічека (Colorist ADLER CZ), Томаша Долежала. (Менеджер з логістики ADLER CZ та SK) та Ondre j Šimo (колорист ADLER SK)

Наприкінці довгого, різноманітного дня Ян Баухнер також подякував своїй команді, яка підготувала цю подію з великою відданістю та пристрастю: "Наші відвідувачі були вражені нашими сучасними зручностями та захоплені дружньою атмосферою, з якою ми їх зустріли. Ми дуже вдячні за те, що стільки клієнтів провели з нами цей важливий день, і ми з нетерпінням чекаємо подальшої яскравої співпраці на нашій новій базі!".

Ян Баухнер, Андреа Бергхофер і Бернд Піхлер (справа) на відкритті нової бази. | © ADLER
База в Трубско пропонує багато простору та сучасні зручності для ідеального обслуговування клієнтів. | © ADLER
Численні зразкові площі викликали неабиякий інтерес. | © ADLER
Усіх відвідувачів гостинно зустрічали біля входу на нову базу. | © ADLER
Гостей балували стравами тірольської кухні. | © ADLER
Вшанування 10-річного ювілею було яскравим моментом урочистого вечора: Ян Баухнер, Роберт Вратнічек, Ондрей Шімо та Томаш Долежал (зліва) з Андреа Бергофер. | © ADLER