Твердий без затверджувача: однокомпонентний прозорий лак Aduro Select від ADLER встановлює нові стандарти ефективності

Отримати максимум з мінімуму: це те, чого ми всі хочемо, і ADLER робить це можливим! Нове прозоре покриття Aduro Select дозволяє легко та швидко створювати надзвичайно міцні поверхні. Зовсім без затверджувача.
27.04.2023

Стомлююче змішування? Просто відпадає! Слідкувати за часом використання? Забудьте про це! Залишки фарби, які треба викидати? Цього немає! Але найкраща міцність та стійкість? Звичайно! Новий прозорий лак Aduro Select від ADLER має все, що потрібно міцному лаку на основі поліуретану - крім затверджувача. Адже цьому новому універсальному генію від провідного виробника лаків в Австрії це просто не потрібно.

Зручний

Нове покриття було спеціально розроблене в лабораторії ADLER, щоб максимально полегшити деревообробникам виготовлення стійких поверхонь: однокомпонентний прозорий лак на основі розчинника відрізняється простотою у використанні та широким спектром можливих застосувань. Його можна використовувати для захисту та надання блиску різним меблевим поверхням без необхідності тривалого змішування із затверджувачем.

Aduro Select все ж має високу механічну та хімічну стійкість (стійкість 1-B). Крім того, він вражає високою здатністю заповнювати пору та добре підкреслює малюнок деревини (підпалює). Високоякісні світлостабілізатори захищають деревину від пожовтіння, причому лак має практично непомітний власний колір. Коли справа доходить до обробки, Aduro Select не містить ароматизаторів та відрізняється м'яким запахом. Він стійкий до поту та слини і тому також підходить для виробництва дитячих іграшок.

Маріо Бортолотті, керівник групи розробки меблевих покриттів компанії ADLER, переконаний, що це справжній майстер на всі руки, який швидко завоює серця теслярів та столярів, які дбають про ефективність.

Можливо, але не обов'язково

І якщо все-таки потрібна ще більш стійка та краще захищена поверхня? Наприклад, на кухні або для дійсно сильно навантажених меблів, таких як обідні столи? Тоді розумний виробник вибере затверджувач! За бажанням, Aduro Select можна також використовувати як двокомпонентну систему. Отже, новий лак на основі розчинників - це перший вибір для столярів, які хочуть отримати більше з меншими витратами!

PUR лак Aduro Select від ADLER вражає гарним "підпалом" поверхні, високою заповнювальною здатністю та світлостійкістю.
PUR лак Aduro Select від ADLER вражає гарним "підпалом" поверхні, високою заповнювальною здатністю та світлостійкістю.
Навіть під час використання 1K ADLER Aduro Select гарантує високу зносостійкість.
А якщо потрібна більша стійкість – наприклад, для обіднього столу – Aduro Select від ADLER також можна використовувати як двох компонентний.