Жодних компромісів: Стійкий меблевий лак Bluefin Terra-Diamond від ADLER

04.05.2021

Дерево – це найголовніший ключ до природного відчуття життя. Дерево виглядає красиво, приємно на дотик і збалансоване з погляду екології. З Bluefin Terra-Diamond від ADLER майстрам столярного, теслярського та меблевого виробництва більше не потрібно йти на компроміс, коли йдеться про покриття деталей: лак для меблів на водній основі досягає найвищих показників екологічності, і в той же час переконує чудовою якістю поверхні та ефективністю обробки.

Бути попереду

Протягом багатьох років відділ розробок провідного австрійського виробника покриттів активно працює над створенням екологічних рецептур. Особлива увага приділяється вибору сировини. "З одного боку, ми уникаємо компонентів, шкідливих для довкілля та здоров'я, таких як важкі метали", - пояснює Райнхард Хубер, експерт з лаків для меблів у лабораторії ADLER. "З іншого боку, ми замінюємо звичайну сировину на відновлювану і таким чином можемо заощадити, наприклад, велику кількість нафти".

Ці багаторічні розробки виправдовують себе: тому, що частка натуральної сировини становить близько 85%, Bluefin Terra-Diamond випереджає звичайні меблеві покриття. Крім того, він має надзвичайно низький вміст летких органічних сполук (менше 6%) та чудовий баланс CO2. Лак не містить пластифікаторів, формальдегідів та важких металів, що забезпечує здоровий мікроклімат у приміщенні без шкідливих речовин.

Ніяких напівмір

Той, хто зараз побоюється, що за такої натуральності доведеться йти на компроміс з якістю та ефективністю, перебуває на невірному шляху. Навпаки: Bluefin Terra-Diamond є навіть особливо ефективним в обробці, так як його можна використовувати різними способами як базове та верхнє покриття і навіть наносити безпосередньо на деревину дуба, не викликаючи знебарвлення.

А за своєю стійкістю покриття ні в чому не поступається звичайним меблевим лакам: Bluefin Terra-Diamond має дуже хорошу механічну та хімічну стійкість і тому може застосовуватися у всій житловій зоні - від обіднього столу до спальні, від гардеробу до дитячої кімнати. У той же час лак створює природний зовнішній вигляд і приємний на дотик. Загалом, те ж саме можна сказати і тут: У компанії ADLER немає напіввимірів - Bluefin Terra-Diamond безкомпромісно екологічний, міцний і бездоганно красивий!

Bluefin Terra-Diamond забезпечує здоровий мікроклімат у приміщенні без забруднюючих речовин і тому ідеально підходить для дитячих кімнат та спалень. | © Forcher Tirol © Forcher Tirol © ADLER