Bluefin Pigmosoft: бездоганні матові поверхні

Немає нічого кращого за розкішні матові поверхні будь-яких кольорів. Але якби вони ще не були такими примхливими! Кожен дотик залишає непривабливі відбитки пальців, легкий слід від нігтя зрадницьки світиться на них подряпиною. Але все це в минулому: інноваційний меблевий лак ADLER Bluefin Pigmosoft перешкоджає появі відбитків пальців і, завдяки своїй унікальній здатності до самовідновлення, допомагає блиску зникнути всього за одну ніч.
10.07.2018

Розумна технологія

Секрет успіху цього нового двокомпонентного пігментованого лаку на водній основі криється в рецептурі на базі особливого сировини, яку команді розробників компанії ADLER допоміг створити справжній професіонал в області лакових покриттів для меблів Франц Туммер. Лак допомагає запобігти такій, здавалося б, неминучій поява слідів експлуатації. Пан Туммер пояснює це так: «Для Bluefin Pigmosoft характерний дуже низький ступінь блиску. Також він має інноваційний захист від відбитків пальців, завдяки якому вони повністю відсутні на поверхні». А якщо поверхня раптом заблищить через подряпини нігтем, ця неприємність, як за помахом чарівної палички, зникне протягом ночі. Інноваційна технологія самовідновлення повертає поверхні її первинний бездоганний вигляд. «Такій здатності до самовідновлення потрібно всього кілька годин, щоб проявитися, а засіб догляду за меблями ADLER Clean-Möbelreiniger навіть може прискорити її дію», - розповідає пан Туммер.

Твердий і м'який одночасно

Ця «розумна» технологія робить поверхню надзвичайно міцною, але в той же час гладкою і ніжною. Завдяки своїй стійкості до подряпин, а також присутності в складі води і масла Bluefin Pigmosoft допомагає меблям переносити щоденні випробування. При цьому поверхня залишається шовковисто-м'якою на дотик і ідеальною на вигляд, оскільки під будь-яким кутом зору виглядає однаково матовою. Виняткова велич, висока криюча здатність і світлостійкість роблять ідеальною, красивою на вигляд і приємною на дотик будь-яку поверхню.

Продукти

  • Bluefin Pigmosoft