Arova Neosol, 09-23 замінює 04-19

04-19 Попередня версія

Вказівки щодо застосування

На крупнопористій листяній деревині, такій як ясен або дуб, можна отримати картину бейцювання з виділеною порою, якщо бейц нанести поперек, а потім уздовж волокон деревини зразу після нанесення.
Також нанесення бейца можливо за допомогою установок низького тиску Airmix або Airless.
Також нанесення бейця можливе за допомогою установок низького тиску Airmix або Airless. Якщо ви освітлюєте водою, то на невеликі ділянки можна наносити пензлем або губкою.
Будь-яка зміна послідовності обробки, умов навколишнього середовища, недотримання інструкцій або використання продуктів, не зазначених у переліку, можуть негативно вплинути на результат.

Технологія нанесення

Зазначена покриваність включає втрати розпилення.

Наступний шар

Продукт можна застосовувати як з меблевими лаками ADLER на водяній основі, так і на основі розчинників. Для світлих відтінків бейца та кольорових відтінків рекомендується використовувати світлостійкі лаки, наприклад Bluefin Resist, Legnopur. При лакуванні несвітлостійкими лаками слід враховувати, що в результаті колір може вийти трохи жовтуватим; згодом цей ефект посилюватиметься.
Коли необхідно отримати білі поверхні, рекомендуємо пофарбувати їх попередньо Legnopur для додаткового вирівнювання, тонувати 1,0 - максимум 3,0% Solva-Tint Полярно-білий (9035040114). Як альтернативу можна використовувати меблевий лак на водній основі Bluefin Top-Antiscratch, тонований Aqua-Tint Полярний-білий (9009040114) з концентрацією від 1,0 до максимум 3,0%. Уникайте перекриття під час розпилення!