Pullex Silverwood, 03-23 замінює 03-21

03-21 Попередня версія

Загальна інформація

4418
4464
Лазур - просочення на основі розчинника для захисту деревини зовні для приватного та комерційного використання
Ефектна лазур для деревини на основі розчинника для приватного та комерційного використання

Загальна інформація

Лазур - просочення на основі розчинника з ефектом природної, відкритопиристої поверхні з біоцидними активними речовинами для деревини зовнішнього застосування. Інноваційні кольори з металевим ефектом або ефектом старого дерева. Завдяки спеціальній пігментації при атмосферному впливі виникає ефект сріблястої патини.
Ефектна лазур на основі розчинника (ефект природної, відкритопористої поверхні) для деревини зовні. Грунтовка, проміжне та фінішне покриття в одному продукті. Інноваційні кольори з металевим ефектом або ефект старого дерева. Завдяки спеціальній пігментації при атмосферному впливі виникає ефект сріблястої патини.

Особливі властивості і стандарти

Допуск як консервант для деревини відповідно до Постанови про біоцидні продукти ЄС.
У відповідності зі стандартами ÖNORM B 3802-2 і DIN 68800-3, активні компоненти забезпечують захист від синяви (випробування по DIN EN 152), дереворуйнуючого грибка (випробування по EN 113) і враження комахами (випробування по EN 46).
Кількість для стандартного тестування 140 - 155 г/м².
Активні речовини: B, P, Iv, W
0,70% IPBC (йодпропінілбутилкарбамат)
3,0 г/кг (0,30%) IPBC (3-йод-2-пропінілбутилкарбамат)
0,30% Тебуконазол
0,06% Перметрин
Свідоцтво (04/15) ARGE консерванти деревини, Асоціації хімічної промисловості Австрії.

Сфера використання

Дерев'яні зовнішні конструкції, із змінними і обмежено змінними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яна обшивка, навіси, профільовані дошки, віконні віконниці, балкони, ворота і т.д., відповідні 2 і 3 класам застосування без контакту з землею.
Дерев'яні зовнішні конструкції, із змінними та обмежено змінюваними розмірами, наприклад, дерев'яні будинки, дерев'яна обшивка, навіси, профільовані дошки, віконні віконниці, балкони, ворота.

Вказівки щодо застосування

Будь ласка, дотримуйтесь ARL 056 - Робочу інструкцію щодо нанесення засобів для захисту деревини.
Будь-яка зміна послідовності обробки, умов навколишнього середовища, недотримання інструкцій або використання продуктів, не зазначених у переліку, можуть негативно вплинути на результат. Відхилення призводять до проблем із плівкою та порушення адгезії, а також до погіршення стійкості до атмосферних впливів та стабільності кольору.

Тип основи

Нестругана, браширована, рубана деревина хвойних порід
Хвойні породи. Особливо підходить для неструганої, брашированої, рубаної деревини хвойних порід, а також для дерев'яних лаг, наприклад, як масивна клеєна деревина, дошки з клеєної деревини, конструкції з цільної деревини.

Характеристики основи

Будь ласка, дотримуйтесь ÖNORM B 2230 частина 1.
Дотримуйтесь ÖNORM B 3430, частина 1 та ÖNORM B 2230, частина 1.

Просочення

1 x Pullex Silverwood 4418

Основний шар

1 x Pullex Silverwood 4464

Відтінки кольору / ступінь глянцю

Безбарвний, тільки для освітлення 50501
Безбарвний, тільки для освітлення 4464000200
Altgrau 50500
Altgrau 4464054364
Silber 50504
Silber 4464057002
Graualuminium 50506
Graualuminium 4464066512
Fichte hell 50507
Fichte hell 4464054776
При освітленні стандартних кольорів за допомогою Pullex Silverwood 50501 для нового покриття необхідно враховувати більш короткі інтервали оновлення покриття (нижчий УФ-захист).
Не менш 2 років в оригінальній непошкодженій упаковці.
Не менше 5 років в оригінальній непошкодженій упаковці.
HSL 10
BSL40
Алкідна смола, аліфатичні сполуки, неорганічні пігменти, змочуючі агенти, воски, ефіри гліколю, осушуючі агенти, світлостабілізатори, протиковзні речовини.
Містить 3-йодо-2-пропінілбутилкарбамат. Може спричиняти алергічні реакції.
Інформація для алергіків за тел. +43 5242 6922-713.

Дані щодо безпеки

Для тканини (ганчір'я), просоченої продуктами оксидативного висихання існує небезпека самозаймання! Тканину (ганчір'я), просочену продуктом сушити в розправленому вигляді. Зберігати в закритих металевих контейнерах або під шаром води.
Виріб з деревини, оброблений Pullex Silverwood, слід відразу ж після обробки помістити на водонепроникну, тверду поверхню, щоб уникнути попадання залишків продукту в ґрунт або водойми. Залишки продукту повинні бути зібрані для повторного використання або утилізації.
Pullex Silverwood містить біоцидні активні інгредієнти для захисту від синяви, руйнуючих деревину грибків і запобігання ураження комах. Продукт використовувати тільки в тих випадках, коли такий захист обов'язковий або необхідний. Не використовувати для великої обробки поверхні усередині приміщень, не використовувати в житлових кімнатах або спальнях. Не може використовуватися для обробки приміщень, призначених для використання, виробництва, зберігання або продажу продуктів харчування або кормів. Не застосовувати для обробки деревини, призначеної для бджолиних вуликів, саун, і деревини, що має тривалий контакт із землею / або водою. Небезпечно для кажанів. Оброблена деревина не повинна використовуватися в безпосередній близькості від водойм.
Не для деревини, яка може безпосередньо контактувати з худобою (наприклад, у стайнях або парканах пасовищ).