Bluefin Isospeed, 08-22 замінює 10-19

10-19 Попередня версія

Особливі властивості і стандарти

Відповідає критеріям екологічно чистого будівництва банк даних Baubook при 1K застосуванні
Зареєстрований у baubook (1K застосуванні + 2K застосуванні)

Сфера використання

1K-застосування: Для промислового серійного лакування нормально експлуатованих поверхонь меблів та інтер'єрів, меблів спалень і віталень: області застосування III - IV згідно з австрійським стандартом ÖNORM A 1610-12.
1-компонентний: Для лакування малонавантажених поверхонь меблів та інтер'єру, а також поверхонь, які не знаходяться постійно на виду. Область застосування IV згідно з ÖNORM A 1610-12.
2K-застосування: Для лакування інтенсивно експлуатованих поверхонь меблів та інтер'єрів, які піддаються серйозним навантаженням, наприклад, для кухонь, ванних кімнат, стільниць. Області застосування II-IV згідно ÖNORM 1610-12.
2-компонентний: Для лакування поверхонь меблів, що інтенсивно експлуатуються (наприклад, для кухонь, ванних кімнат, стільниць. Області застосування II-IV згідно ÖNORM 1610-12).

Вказівки щодо застосування

При використанні полімерних кромок завжди слід проводити випробування на адгезію із запланованою системою покриття. Використання активатора ABS-Kantenaktivator 8315000210 може покращити адгезію на кромках ABS.

Тип основи

Придатні для обробки криючим лаком цільна деревина, деревостружкові або деревоволокнисті матеріали, облицьовані шпоном або покриті ґрунтувальною плівкою.
Придатні для обробки криючим лаком масив, деревностружкові або деревноволокнисті матеріали, фанеровані шпоном або покриті ґрунтувальною плівкою, МДФ панелі.