Приїхав залишитися

Через п'ять років після заснування торгова компанія ADLER Benelux тепер є постійним на голландському ринку фарб. Керуючий директор Леон Кремерс ставить великі цілі на найближчі п'ять років.
27.07.2023

Те, що розпочалося у 2018 році як "шоу одного гравця" пристрасного продавця Кремерса, тепер переросло в барвисту команду з дев’яти продавців і співробітників сервісного центру в Хізе. "Спочатку, звичайно, було складно зробити бренд ADLER відомим тут, але ми змогли швидко зарекомендувати себе з нашими високоякісними продуктами", - каже Кремерс.

Перш за все, широкий асортимент інноваційних та екологічно чистих фарб на водній основі викликає великий інтерес у Нідерландах: "Стійкість є важливою темою тут, і в ADLER ми можемо запропонувати ідеальні продукти дуже високої якості", - каже Кремерс.

Успішна побудова

Йому та його команді швидко вдалося зробити собі ім’я, особливо серед столярів, виробників кухонь і меблів. "Одним із наших перших клієнтів був виробник меблів Table du Sud - на той час компанія з 15 співробітниками, яка відтоді відсвяткувала великий успіх із поверхнями ADLER і зараз виросла в десять разів", - згадує Кремерс.

DKG, найбільший виробник кухонь у Нідерландах, також покладається на продукцію ADLER, також фарби постачаються виробникам вікон, і компаніям, що займаються будівництвом з деревини. У той же час ADLER постійно розширює свої послуги на базі в Heeze: регулярно проводяться семінари та навчальні курси для клієнтів, спеціальні кольори відбираються та тонуються у кольоровому відділі, а польовий персонал швидко прибуває на місце особисто по спеціальному запиту клієнтів.

Важливий будівельний блок

Бернд Піхлер, керівник відділу продажів і маркетингу компанії ADLER, також задоволений: "Крок на голландський ринок виявився для нас правильним, оскільки з нашими продуктами ми можемо повністю задовольнити високі вимоги щодо якості, інновацій та стійкість.

Тому ADLER дотримується послідовного розвитку торговельної компанії навіть в економічно невизначені часи: "ADLER Benelux перетворилася на важливий будівельний блок у групі ADLER, і ми дуже пишаємося тим, що нам вдалося завоювати низку відомих клієнтів в Нідерландах", каже пан Піхлер.

Фактор успіху командний дух

Команда ADLER Benelux, яка зараз складається з дев’яти осіб і характеризується дуже особливим духом, виявилася ключовим фактором успіху, як підтверджує Ребекка ван ден Бізенбос: "Ми є згуртованою командою, отримуємо багато задоволення на роботі та підтримуємо один одного.

Вона сама є найкращим прикладом такої гнучкості, тому що з того часу, як вона приєдналася до команди ADLER як третя співробітниця на початку 2020 року, вона простягала руку всюди, де була потрібна жінка: як офісний універсал, у кольорі, з організації семінарів або з маркетингу.

Щоб продовжувати розвивати позитивний командний дух, Леон Кремерс і Ребекка ван ден Бізенбос завжди придумують щось нове - вечір барбекю, спільну поїздку в гольф або невелике свято, включно з тортом на їх п'ятий день народження.

Майбутні перспективи

А які плани на наступні п'ять років у голландської ADLER? "Ми не маємо наміру відхилятися від нашого успішного курсу - навпаки!" - сміється Кремерс. Він все ще бачить великий потенціал, особливо в меблевій промисловості, а також у дерев’яному будівництві – не лише в Нідерландах, а й у сусідній Бельгії.

Крім того, важливо подальше розширення структур ADLER Benelux, щоб і надалі гарантувати високий стандарт обслуговування та персональну підтримку з боку відділу продажів і технічної команди. Леон Кремерс зосереджується не тільки на зростанні компанії, як він підкреслює: "Для нас ще важливіше продовжувати оптимально підтримувати наших існуючих клієнтів і святкувати успіхи разом з ними!".

Команда ADLER Benelux відрізняється особливим духом. | © ADLER
Клієнт ADLER Benelux із самого початку: керуючий директор Table du Sud Теун Антоніссен (праворуч) у розмові з Леоном Кремерсом. | © ADLER
На базі в Кремерсі регулярно проводяться семінари та навчальні курси для клієнтів. | © ADLER
На базі в Кремерсі регулярно проводяться семінари та навчальні курси для клієнтів. | © ADLER
Успіхи варто відзначати разом - тортом на 5-річчя ADLER. | © ADLER
Успіхи варто відзначати разом - тортом на 5-річчя ADLER. | © ADLER