Австрійський знак екологічності для лазурей ADLER

Компанія ADLER з давніх пір є новатором в області охорони навколишнього середовища, а зовсім недавно вона досягла нового рівня: з 2018 ADLER абсолютно не викидає в атмосферу вуглець. Велика кількість продуктів тут виробляється відповідно до принципу «Від колиски до колиски», важливу роль в їх виробництві грає ресурсозбереження. І тепер вперше на лазурях ADLER для деревини всередині приміщення красується австрійський знак екологічності!
09.08.2018

Знак Хундертвассера

Австрійський знак екологічності - це гарантія того, що продукт є екологічно чистим. Відомий символ Фриденсрайха Хундертвассера можуть носити тільки товари, які відповідають найвищим вимогам до екологічності, нешкідливості для здоров'я і якості. Для приміщень, в яких ми проводимо 90 відсотків нашого життя, діють особливо строгі критерії: повітря тут повинно містити якомога менше шкідливих речовин, і це обов'язкова умова для збереження нашого здоров'я і гарного самопочуття. ADLER Lignovit Interior UV 100 і справжній помічник в ремонті ADLER Innenlasur UV 100 стали першими покриттями для дерев'яних стін і стелі, що відповідають найвищим вимогам: обидві ці "дихаючі" лазурі на водній основі не містять хімічних засобів для захисту деревини і тому сприяють здоровій атмосфері в приміщенні. До того ж, вони допомагають зберегти натуральну красу деревини світлих хвойних порід, забезпечуючи захист для ялини, модрини та компанії від ультрафіолету і надовго надаючи їм розкішний зовнішній вигляд.

Все для дому

Отже, ADLER Lignovit Interior UV 100 і ADLER Innenlasur UV 100 - перші лазурі для деревини, які справили враження на комісію, яка присуджує знак екологічності, але вони вже далеко не перші продукти тірольської лакофарбової фабрики, які отримали його. Ще в 2013 році деякі фарби для стін, для внутрішніх робіт, були відзначені австрійським знаком екологічності. Не без гордості слід зазначити, що символом Хундертвассера по праву відзначені фарби Aviva Home-Weiß, Aviva Strong-Weiß, Aviva Europlus-Weiß, Aviva Tiromin-Weiß, Aviva Top-Weiß 2in1, Aviva Ultra-Weiß і новинка ADLER Mineralfarbe. Завдяки ADLER, виконуючи фарбувальні роботи по дереву або штукатурці усередині приміщення, можна завжди залишатися на боці екологічності!

Продукти

  • Innenlasur UV 100
  • Lignovit Interior UV 100
  • Aviva Home-Weiß
  • Aviva Strong-Weiß
  • Aviva Europlus-Weiß
  • Aviva Tiromin-Weiß
  • Aviva Top-Weiß 2in1
  • Aviva Ultra-Weiß