Приклад відкритості та екологічності

Днями міністр Австрії з питань охорони навколишнього середовища Елізабет Костінгер вручала в віденському Музеї природознавства премію EMAS 2018. Особливу нагороду отримав відповідальний за охорону навколишнього середовища та безпеку на фабриці ADLER Ханнес Обермайр: компанію ADLER назвали "піонерами"екоменеджменту і екоаудиту EMAS за її вже 20-річне членство в цій структурі.
18.10.2018

Чиста робота - чиста природа

Вже протягом кількох десятиліть, залишаючись вірною девізу "Чиста робота - чиста природа", компанія ADLER є першопрохідцем щодо захисту навколишнього середовища. У 1998 році ADLER стали членом схеми екоменеджменту і екоаудиту EMAS Європейського союзу, яка виступає за відкритість і послідовність в питаннях охорони природи. А вже в 2008 році компанії ADLER вручили премію EMAS за її зразковий екологічний звіт.

Економічний успіх і охорона природи

"Організації, що входять до EMAS, надають свої послуги, приділяючи при цьому особливу увагу захисту навколишнього середовища. Все це, відповідно до закону, відбувається на добровільній основі і з використанням комплексного підходу. Підприємства, яких відзначають премією, є абсолютним прикладом для наслідування . Вони демонструють нам, що економічний успіх і захист навколишнього середовища можуть йти рука об руку", - підкреслила міністр Елізабет Костінгер на врученні премії. Таку зразкову діяльність ADLER ведуть десятиліттями.

"Охорона природи і екологічність - основні цінності нашої компанії - прокоментувала керівник компанії ADLER Андреа Бергхофер. - Захисту навколишнього середовища і соціальних питань приділяється в нашій моделі керівництва стільки ж уваги, скільки і фінансовим питанням або питанням підприємницького успіху. Ми дуже пишаємося тим , що нашу прихильність захисту навколишнього середовища відзначили нагородою "піонери EMAS".