Про дитяче ліжечко - по-дорослому

Дитяче ліжко - це серйозно. Звісно серйозно - скаже більшість з вас, а в чому, власне, питання? Ми і вибираємо стійке, міцне, зручне і красиве ліжечко. Ще - з натуральних матеріалів, ідеально - з деревини. Хіба можуть бути ще проблеми? Друзі, але на жаль, багато нас не звертають увагу на те, чим пофарбоване дитяче ліжечко, чи не виділяє покриття токсичних речовин, таких небезпечних для малюків.
01.10.2018

Малюк проводить в ліжечку дуже багато часу, тут він починає знайомство зі світом, і знайомство це - найбезпосередніше. Дитина не тільки торкається, а й пробує ліжечко на смак, покусати і полизати ліжечко крихітці не заборониш. Тому очевидно, що покриття дитячого ліжечка повинно бути абсолютно нешкідливим, екологічним, з відповідними сертифікатами.

Продукти для покриття дитячих меблів повинні відповідати сертифікатам "Безпека іграшок; міграція певних елементів (відсутність важких металів)" ÖNORM EN 71 Частина 3,"Стійкість до впливу поту і слини" ÖNORM S 1555 і DIN 53160. Якщо такими продуктами покрите ліжечко, то його можна сміливо купувати. А якщо Ви придбали дерев'яне ліжечко з необробленою поверхнею, то самі можете пофарбувати її відповідними покриттями з повною відповідальністю за здоров'я малюка.

При виборі ліжечка натуральність і екологічність матеріалів - це головний критерій, це - на першому місці!