"Зона комфорту"з фарбами ADLER

Ми завжди з радістю і гордістю стежимо за успіхами і новими роботами наших партнерів, і сьогодні пропонуємо Вашій увазі нову кухню від компанії Зона комфорту.
16.09.2018

Прагнути в побуті до досконалості? А чому б і ні? На питання - якою має бути кухня для сучасної сім'ї - ми знаємо відповідь. Звичайно ж - зоною комфорту. Де зручно, красиво, функціонально, де можна розслабитися і відчувати себе "в своїй тарілці", точніше, саме "у своїй" кухні.

Синій колір кухні, дає відчуття відпочинку, вибрала сім'я з двома хлопчиками. І, звичайно, всім тут буде комфортно! Що важливо, кухня не тільки красива, вона ергономічна і практична. Фасади кухні оформлені фарбованим МДФ, для покриття використовуються фарби ADLER, а це значить, що практичність, надійність і довговічність фасадів кухні безпрецедентні. Виберіть свій колір кухні, а все інше можете довірити виробнику корпусних меблів компанії Зона комфорту.

Корпусні меблі компанії Зона комфорту - різноманітні, зручні, якісні, естетичні - користуються заслуженою популярністю. При їх виготовленні використовуються тільки якісні матеріали і фурнітура. Але і це не все - виявляється, будь-яке каверзне "кухонне" питання - з Зоною комфорту не питання! Багато вмістити в маленьку кухню, правильно розмістити всю кухонну техніку, залишити достатньо місця для готування і не спотикатися об кути - оптимальні рішення для свого будинку Ви знайдете в Зоні комфорту.

Компанія