Дерево нас об'єднує!

Друзі, тут - все в найкращому вигляді. Ви зможете побачити, доторкнутись або навіть понюхати (а що - теж актуально!), розпитати, одним словом, дізнатися ВСЕ про паркет і ексклюзивні столярні вироби компанії Wood studio. Новий шоу-рум Wood studio відкрився! Новий салон Wood studio - для всіх!
13.09.2018

Продукція Wood studio - цим сказано багато! Вона для тих, хто цінує деревину, хто хоче мати в своєму будинку цей натуральний матеріал в найсучаснішому вигляді. Компанія Wood studio виробляє паркет, в тому числі з екзотичної деревини, фасади, тераси з натурального дерева і ексклюзивні столярні вироби. Тут є все!

Експерт з чудес - саме так називають лідера компанії Властіміра Петровича. Дивовижні відтінки дерева, отримані ним, це - експерименти, які вдаються на всі 100%. Відвідавши новий шоу-рум, Ви самі легко переконаєтеся, як будь-які, найсміливіші, ефекти на деревині вписуються в звичайну квартиру або будинок. І як це насправді вражає. Природно, стильно, гармонійно!

В Wood studio мислять нестандартно і працюють з творчим натхненням і великою відповідальністю. Зустрітися з цією компанією ближче - Вас чекає ще багато приємних відкриттів!

Дерево нас об'єднує!

Wood studio використовує інноваційні продукти ADLER - екологічні, ефектні, надійні. Для експериментів з кольорами застосовується бейц ADLER Spritzbeize, що має широку палітру базових кольорів. Світлостійкий бейц ефектно підкреслює пори деревини надає їй нові відтінки та зберігаючи її природність.

Оліявоск для паркету Legno Parkettöl - чудово проникаючи в деревину, підкреслює малюнок деревини, зберігаючи її природність і надає безпрецедентні водовідштовхувальні властивості. На паркет, оброблений Legno Parkettöl, не тільки приємно дивитися, зручно і активно його експлуатувати - до нього приємно торкатися. Ви відчуваєте тепло справжнього дерева.