Перевірена якість від ADLER

Купуючи продукцію ADLER, ви купуєте якість, баночка за баночкою. Команда, відповідальна за якість, гарантує, що кожен літр лаку від лакофарбової фабрики з Шваца ретельно перевіряється. А з 2018 року ця команда, що складається з дев'яти осіб, має в своєму розпорядженні нову сучасну лабораторію.
27.08.2018

Досвідчені співробітники

В приміщенні для проведення експертизи Юрген Вурценрайнер критично оглядає в різних умовах освітлення червоний зразок поверхні. Само собою, для вимірювання кольору тут використовується спеціальний сучасний комп'ютер, але огляд професіонала необхідний для оцінки деяких деталей. Коли потрібно зрозуміти, як один і той же відтінок буде виглядати на різних основах, жоден комп'ютер не впорається: тут потрібні кваліфікація і багатий досвід. І те й інше у Юргена Вурценрайнера є: маючи відповідну освіту, він працює в компанії ADLER як технік хімічної лабораторії з 1992 року, а з 2008 року очолює відділ перевірки якості. Тут кожну партію лаку, бейца або фарби для стін перевіряють з особливою ретельністю на в'язкість і щільність, плинність і здатність до висихання, на відповідність заявленому відтінку і ступеню блиску. Через руки цих дев'яти співробітників і співробітниць щорічно проходить близько 20 тисяч партій продукції. Також тут досліджують сировину, яка поставляється, адже для створення якісної продукції потрібні якісні складові.

Найсучасніші методи перевірки

Відділ перевірки якості як раз переїхав в нову лабораторію, розташовану між двома виробничими цехами фабрики ADLER. На 500 квадратних метрах розташовано високосучасне перевірочне обладнання - справжня мрія: крім приміщення для проведення експертизи, де можна оцінювати зразки в різних умовах освітлення, комп'ютера для вимірювання кольору і численного перевірочного обладнання, тут також є дрібногабаритна техніка. Завдяки їй лаки і умови застосування можна перевіряти за допомогою фарборозпилювальної кабіни і сушильного каналу.

Тісна співпраця

Нова лабораторія допомагає забезпечити високу якість не тільки завдяки новітньому обладнанню, а й завдяки високій ефективності: раніше процес перевірки якості здійснювався в трьох різних приміщеннях, а зараз вся команда працює в одному місці. Це сприяє тісній взаємодії і оптимізації процесу, а також ефективності потоку інформації. «У новій лабораторії нам стало набагато зручніше обмінюватися даними і допомагати один одному при необхідності», - розповідає пан Вурценрайнер. Такий обмін інформацією дуже важливий, адже перевірка якості передбачає використання знань і досвіду. ADLER гарантує, що кожна партія її продукції має високу якість, і неважливо, чи йде мова про засіб для захисту деревини для домашнього застосування або про лак для вікон. На перевірену абсолютну якість від ADLER може розраховувати кожен клієнт.