Екологічно чистий захист для дерев'яних вікон

Дерев'яні вікна хороші з багатьох причин: дерево не завдає шкоди здоров'ю і навколишньому середовищу, воно довговічне і багатогранно, воно має унікальні властивості і привносить в житлове приміщення деяку натуральність. А завдяки покриттям від ADLER дерев'яні вікна ідеально захищені від вітру і негоди. Новинка від лабораторії ADLER: Aquawood InterCare SH®, перше самовідновлюване покриття для вікон.
07.08.2018

Якість

Основою цієї інновації є відзначена численними нагородами запатентована технологія SH-Technology© від ADLER: лак містить мікрокапсули, наповнені прозорою, затверджувальною рідиною. Якщо покрита лаком поверхня дряпається або пошкоджується, наприклад, градом, капсули лопаються, рідина виступає і запечатує пошкодження. Це перешкоджає проникненню води або вологи в деревину, завдяки чому згодом на ній не виступає дубильна кислота, не утворюються бульбашки, а сам лак не відшаровується.

Інновації

Після багаторічних досліджень розробники компанії ADLER вирішили використовувати цю базисну технологію для створення продуктів. Криюче проміжне покриття Aquawood InterCare SH® не просто має надійні ізоляційні властивості і хорошу заповнюваність, а й продовжує термін служби дерев'яного виробу, а також мінімізує витрати на догляд за ним і на його ремонт. "Тепер ми можемо запропонувати виробникам вікон унікальний продукт, який принесе безсумнівну користь їм та їхнім клієнтам ", - не приховує радості керівник відділу продажів віконних покриттів компанії ADLER Ріхард Мьольк. При першому використанні самовідновлювального проміжного покриття г-н Мьольк радить звернутися за допомогою до досвідчених фахівців із застосування компанії ADLER. "Для ефективності процесу і досягнення оптимального результату необхідно дотримуватися певних умов. Наприклад, у нас є деякі вимоги до кута вприскування, отвору розпилювача і фільтру розпилювача. Також зверніть увагу на те, що в даному випадку такої обов'язкової завжди шліфування проміжного покриття не потрібно". Створення високоякісної і міцної поверхні забезпечить тришарова комбінація покриттів, що включає в себе ґрунтовку Aquawood TIG HighRes і лак Aquawood Spritzlack XT.

Сервіс

Першим виробником вікон, який став прихильником самовідновлювальні захисту, є компанія Schnaubelt з Ругендорфа, Верхня Баварія. Тут Aquawood InterCare SH®, крім іншого, використовували під час реставрації ратуші в Бад-Бернекке, пам'ятника старовини. "Я вважаю, що цей продукт - справжній прорив серед покриттів для дерев'яних вікон, - зазначає молодий керівник компанії Франц Шнаубельт. - Іноді клієнти налаштовані до вікон з дерева скептично, оскільки впевнені в їх недовговічність. Але завдяки Aquawood InterCare SH® ми можемо забезпечити високоякісний захист для вікон при мінімальних витратах на догляд за ними та їх ремонт".