Матовий, дуже матовий, ультраматовий: новинка від ADLER Lignovit

Якомога більш матові: такими виглядають сучасні кольорові фасади з деревини. І у найбільш підходящого покриття від ADLER блищать лише приховані в ньому переваги: прекрасна стійкість, легкість у використанні і незвичайний ефект мінералів роблять Lignovit Ultramatt кращим рішенням для творчих архітекторів і вимогливих господарів будинків. Революційна новинка від провідного австрійського виробника лакофарбової продукції надає будівельним елементам з деревини унікальний, вражаючий зовнішній вигляд, а також дає можливість забарвити їх у величезну кількість різних кольорів.
01.08.2018

Органіка і неорганіка

Створюючи Lignovit Ultramatt, розробники ADLER активно використовували можливості з області хімії. "Ми об'єднали гнучкість органічних сполучних речовин з жорсткістю речовин неорганічних", - розповідає др. Маркус Фесслер з відділу, що займається розробкою будівельних лаків. Результатом стало неймовірно витривале кольорове покриття для зовнішніх і внутрішніх робіт. Внутрішніх? Так, адже Lignovit Ultramatt не містить захисних засобів для деревини, а також є продуктом, створеним на водній основі, і тому найкращим чином підходить для внутрішньої обробки приміщень. "На відміну від схожих продуктів, цей не вимагає попереднього грунтування засобом на основі розчинника", - підкреслює пан Фесслер. Завдяки цьому Lignovit Ultramatt є особливо ефективним у використанні. Покриття можна наносити як методом розпилення, так і за допомогою пензля - легкість гарантована. А тріщини? Відсутні!

Ефект мінералів

Завдяки цьому новому покриттю фасади, літні будиночки і балкони виглядають як мінерали, адже абсолютно матовий зовнішній вигляд робить його схожим на вапняну фарбу для стін. Такий ефект зараз вважається особливо модним. Елементи з деревини, покриті цим новим продуктом від ADLER, справлять незабутнє враження як в насиченому червоному, так і в розкішному сірому або яскраво-зеленому відтінку. Lignovit Ultramatt - це верх досконалості. Ні… це верх матового досконалості!