Іржавіти чине іржавіти - ось в чому питання

Напівфабрикати зазвичай не показують, але цей приводить у захват - настільки він іржавий, і утриматися і не показати його просто неможливо. Про що Вам говорить ця суперіржава іржа на елементі каміну з деревини від Varenycia Manufacture? Для нас - це в першу чергу свідчить про те, що в цій компанії вірять в силу експериментів, не бояться їх, вітають інновації та готові до неординарних рішень і сміливих кроків.
24.07.2018

Починала "від табуреток" в самому прямому сенсі, за 8 років Varenycia Manufacture стала виробляти всі види меблів, комплексні меблювання. У команді зібралися справжні професіонали, з високими вимогами до якості і прагненням до колосальних результатів. Випускати в Україні меблі, одні з найкращих в світі і цим змінювати стереотипи про Україну - зробити цього, не покидаючи свою зону комфорту, не можна. Успішно здані експортні проекти на об'єктах в Туреччині і Австрії призвели до оптимістичного висновку - "просувати свої вироби за межі нашої країни не страшно і абсолютно реально".

Сприймаючи успіхи партнерів як критерій і своєї діяльності, ADLER пропонує інноваційні продукти, підтримує будь-які експерименти і прогресивний розвиток кожного виробника. Випускаючи високоякісні, екологічні продукти, ADLER чуйно реагує на мега-тренди в дизайні і навіть передбачає їх. Адже багато трендів "лежать на поверхні", саме покриття деревини може зробити виріб супермодним. Тому природно, що виробники, які поважають деревину як матеріал, поважають замовників і себе, вибирають ADLER. Ось, як наприклад, ефект іржавого і окисленого металу - трохи брутальності, зухвалості, екстравагантності. Для його отримання використовують продукти ADLER Aqua-Pure-Metal, Aquafix Ferro, Aquafix Oxid.

Продукти

  • Aqua-Pure-Metal
  • Aquafix Ferro
  • Aquafix Oxid

Компанія