Якість, ергономічність, стиль і довговічність - кухня від INDRAFT

Натуральні, стримані кольори, чіткі, прямі лінії - здається, що ця елегантна кухня перебувати поза часом, але настільки вона сучасна і стильна! Благородство нейтрального поєднання білого і сірих відтінків, витримана краса форм, уявна простота і безумовна функціональність - все створює затишок і сучасний комфорт. Кухня від компанії INDRAFT з Черкас виконана в популярному зараз стилі неокласика.
19.09.2018

Повага до себе і до свого дому - мабуть, перше, що виражає такі меблі. Сам стиль передбачає багаторічну актуальність цієї кухні. Краса фасаду відразу звертає на себе увагу. Естетичність та безпрецедентну практичність покриття фасадів кухні і збереження її первісної новизни на час експлуатації забезпечує високоякісний і екологічний продукт ADLER. Пігментований лак ADLER Pigmopur робить меблі дуже стійкими до всього того, що неминуче на будь-якій кухні.

INDRAFT вибирає ADLER

До подряпин і порізів - будь-яких механічних впливів, розлитих рідин - хімічних впливів, стирання, а також до світла - прекрасна світлостійкість також одна з його характеристик. Важкозаймистість і абсолютна безпека для здоров'я покриття з лаком Pigmopur - значні плюси цього продукту. Характеристики стійкості лаку дуже високі, тому його доцільно використовувати для поверхонь, які піддаються підвищеним навантаженням.

Одна з особливостей компанії INDRAFT, яка виділяє її з інших, - це використання при виробництві меблів і реалізації інтер'єрних рішень тільки якісних матеріалів і комплектуючих від світових виробників. Тому вибір інноваційних продуктів ADLER - природне і закономірне рішення.

Продукти

  • Pigmopur G50

Компанія