Мир, справедливість, чиста екологія: ADLER - член Глобального договору ООН

Під час Всесвітнього економічного форуму 1999 тоді ще Генеральний секретар ООН Кофі Аннан закликав компанії всього світу укласти союз заради майбутнього: «Давайте об'єднаємо комерційну міць і повагу до ідеалів нашого світу. Давайте спрямуємо творчу силу підприємницького духу на допомогу нужденним і задоволення потреб майбутніх поколінь». І компанія ADLER розділяє такі прагнення. Австрійська лакофарбова фабрика з давніх пір виступає за свідоме, нешкідливе для навколишнього середовища ведення бізнесу, в центрі якого стоять людина і природа. Тому підприємству з Шваці було нескладно стати членом Глобального договору ООН.
05.09.2018

Про найважливіше

Приєднанням до Глобального договору ООН компанії-учасниці підтвердили свою готовність слідувати десяти його принципам заради мирного, справедливого і екологічного майбутнього. Члени Договору, крім іншого, зобов'язуються дотримуватися прав людини і права найманих працівників, запобігати будь-яким проявам дискримінації, вести нешкідливий для навколишнього середовища бізнес і виступати проти корупції. На сьогодні до угоди приєдналися понад 12 тисяч компаній і організацій. З 2017 року членом Договору стала і компанія ADLER. «Своєю згодою дотримуватися принципів Глобального договору ООН ми хотіли підкреслити: ми беремо на себе відповідальність за майбутнє», - повідомляє керівник компанії ADLER Андреа Бергхофер.

Бізнес і чиста екологія

У своєму звіті про виконану роботу компанія опублікувала, яких в минулому році було вжито заходів, що відповідають принципам Глобального договору ООН, і які поставлені цілі на майбутнє. Наприклад, ще більше нових продуктів ADLER були відзначені австрійським знаком екологічності та сертифікатом екологічності Cradle to Cradle. Нова сонячна батарея дає 250 000 кВт-год екологічно чистої енергії, витрату якої можна знижувати і далі за допомогою низки заходів з енергоефективності. У 2018 році ADLER стала першою компанією в області виробництва лакофарбової продукції, що працює з нульовими викидами вуглецю. «Нешкідлива для навколишнього середовища підприємницька діяльність, турбота про людину і про природу - ось основа нашого успіху», - підкреслює Андреа Бергхофер.