Aquawood Nativa: вікна як предмет меблів

Вікно, якісне і красиве, ніби один з предметів меблів. Ну хто відмовиться від такого? Виробники дерево-алюмінієвих вікон готові запропонувати цей продукт завдяки ведучому австрійському виробнику лакофарбової продукції ADLER, що створив засіб, який допомагає слідувати останнім тенденціям в меблевих поверхнях, і це лазур Aquawood Nativa.
03.09.2018

Тепло, бархатистість, матовість

Такий екологічно чистий матеріал, як дерево, не тільки красивий на вигляд, але і приємний на дотик. Дерево вважається особливим тому, що в ньому присутнє життя, воно натуральне і дає відчуття тепла. Ідеальне покриття захищає такі його властивості, не спотворюючи їх. Саме це і робить Aquawood Nativa. Завдяки ступеню блиску G5 дерево не тільки виглядає так, ніби воно зовсім не оброблено, але і на дотик здається ретельно відшліфованим і нелакованим. Такі матові, натуральні поверхні дуже затребувані по відношенню до меблів, і завдяки Aquawood Nativa тепер також знайшлося подібне рішення для дерево-алюмінієвих вікон. Це покриття не тільки абсолютно натуральне на вигляд і на дотик, але і має дуже підходящий ступінь блиску. Як і у випадку з меблями, дуже важливо, щоб матова поверхня вікон якомога менше блищала після впливу на неї, особливо в області навколо ручок. І це завдання товстошарова лазур від ADLER виконала на сто відсотків.

Прозорість, різноманітність, ефективність

Ще одна властивість, завдяки якій Aquawood Nativa зробила революцію в області виробництва дерево-алюмінієвих вікон, це її прозорість. У цій лазурі немає такої каламутності, як в інших матових товстошарових лазурях. Наноситься вона мокрим шаром в 200-300 мікрон, що говорить про можливе розмаїття. «Прозорість можна забезпечити навіть для темних порід деревини, наприклад, модрини, меранті або дуба, які зараз так затребувані в області виробництва меблів», - ділиться з нами своєю радістю керівник відділу розробки компанії ADLER Маркус Фесслер. ADLER Aquawood Nativa допомогла дерево-алюмінієвим вікнам зайняти своє місце: тепер вони є високоякісним додатком до меблів і повноцінною складовою сучасного дизайну інтер'єрів.