Підбір кольору для натурального масиву дерева під зразок ламінованої ДСП для української меблевої компанії ZARI

Ламіновані ДСП широко використовуються в оформленні інтер'єрів, вбудованих шаф, корпусних меблів. Різноманітність текстур, кольорів, відтінків - все красиво і недорого. І часто буває, що в приміщення, оформленому ламінованою ДСП, або в якому вже є вироби з цього матеріалу, додають предмети з натуральної деревини, наприклад стіл або меблі на кухню.
31.08.2018

При цьому багато хто хоче, щоб колір і відтінки натуральної деревини були ідентичні або максимально наближалися до зовнішнього вигляду ламінованої поверхні. Чи можливо підібрати відповідний деревний матеріал для виготовлення таких меблів? Виявляється, все в наших руках, вірніше в фарбах ADLER! Ексклюзивний підбір кольору і фарбування деревини під ламіновану ДСП - це реально і це доступно!

Унікальність деревини вимагає і індивідуального підбору продуктів для її фарбування, адже навіть при використанні однієї і тієї ж фарби кінцевий результат залежить від основи. Подивіться на фото - бездоганний підбір кольору і фарбування деревини під зразки ламінованої ДСП зробив Юрій Черниш, використовуючи бейц ADLER Spritzbeize і лак Legnopur G10.

Широка кольорова палітра бейца Spritzbeize (13 кольорів!) і можливість їх змішувати дає унікальні можливості для тонування деревини. Бейц підкреслює пори деревини, він не вигоряє і не надає шорсткість. Маючи різні відтінки кольору і ступеня глянцю, прозорий лак Legnopur надає додаткову механічну і хімічну стійкість, додатковий захист від УФ-променів.

Підбір кольору і продуктів для фарбування був підготовлений для української меблевої компанії ZARI. Тут можна замовити предмети меблів з натуральної деревини з будь-якою поверхнею, в тому числі і аналогічної зразку ламінованої ДСП. Ретельний підбір фарбувальних матеріалів, виняткову відповідність стандарту і високу якість меблів гарантовано.