Aduro Vitea від ADLER: натуральний вигляд, надійний захист

Натуральність, автентичність, справжність - такими є сьогоднішні тенденції. Все в нашому повсякденному житті прагне до технологізації і цифрового формату, але що стосується власних чотирьох стін, то тут немає нічого кращого натуральних, екологічно чистих матеріалів, таких як дерево. Воно приємне на дотик, в ньому є життя і характер, воно сприяє дружній атмосфері.
23.08.2018

Особливим попитом користуються дерев'яні поверхні, які виглядають, як необроблені, ніби їх тільки доставили з лісу. Хоча до цих пір тим, хто працює з деревом, доводилося робити вибір: натуральний вигляд поверхні або стабільний захист? Приємна на дотик, покрита олією деревина або міцний лак для меблів? Професійні розробники з компанії ADLER, провідного австрійського виробника лакофарбової продукції, створили лак для меблів, який об'єднує все це в собі. Новий Aduro Vitea забезпечує як натуральний зовнішній вигляд поверхні, так і надійний захист для неї.****

Ніяких подряпин і плям

Цей двокомпонентний поліуретановий лак дуже стійкий до механічних впливів і впливу хімічних речовин. Поверхня залишається бездоганною навіть в дуже навантаженому стані. При цьому лак допомагає зберегти не тільки натуральний вигляд деревини - меблі також залишаються дуже приємними на дотик, ніби їх нічим не обробляли. Кожна борозенка, кожна пора добре відчуваються. «Новий Aduro Vitea так само стійкий, як і наш уже перевірений лак для меблів PUR-Antiscratch HQ, але при цьому дуже приємний на дотик, а поверхнz завдяки йому залишається матовою і натуральною на вигляд», - підкреслює керівник відділу розробок компанії ADLER Франц Туммер, чия команда створила цей новий «всемогутній» продукт.

М'який для рук і очей

Структуру деревини можна підкреслити не тільки за допомогою масел і воску, а й звичайних поліуретанових лаків. Її відтінок при цьому стає яскравішим, а малюнок більш виразним, хоча не завжди є необхідність в такому ефекті. Тому команда розробників компанії ADLER включила до складу нового Aduro Vitea спеціальні сполучні речовини, які сприяють лише незначному підкресленню структури. «Що стосується світлих листяних порід деревини, таких як бук або популярний в сфері виробництва меблів дуб, то тут в тренді натуральний зовнішній вигляд, - роз'яснює пан Туммер. - Aduro Vitea забезпечує ідеальний захист від впливу світла, перешкоджаючи таким чином потемніння деревини від ультрафіолету і піклуючись про її красу». Натуральність і міцність: завдяки Aduro Vitea це більше не взаємовиключні поняття, а оптимальна комбінація для сучасного житла!