Підбір олії ADLER Legno-Öl і Legno Parkettöl для паркету

Різноманітність порід дерева, неповторність малюнків і відмінність кольорів і відтінків деревини ставить перед нами завдання, як отримати ідеальне поєднання виробів з деревини, щоб в будинку дійсно було гармонійно і стильно?
17.08.2018

Наприклад, меблі та паркет, хороші поєднання - з порід схожих структур, але навіть при цьому підібрати готовий паркет, що ідеально підходить за кольором до кольору меблів, дуже складно. Тим більше, що колір цей зазвичай неоднорідний. А в реальності, найчастіше, деревина меблів і деревина паркету буває дуже різна. Але питанняпаркету, колір якогобездоганно відповідає кольору інших виробів з деревини можна вирішити і ADLER пропонує краще рішення!

Паркету можна надати кольори і відтінки будь-якої деревини, і ми завжди підберемо варіанти, що ідеально відповідають Вашому зразку. Цю ексклюзивну можливість дозволяють зробити унікальні продукти ADLER Legno-ölі Legno Parkettöl.

ADLER Legno-ölі Legno Parkettöl - швидковисихаючі олії, що підкреслюють структуру деревини і надають деревині бажаних відтінків. Олія чудово проникає в деревину, заповнюючи її, забезпечує відмінну водостійкість. При цьому, зберігаючи натуральність деревини, всі її властивості, олії надають їй міцність і довговічність.