Дізнаємося про лак більше з ADLER!

Столяр з Баден-Вюртемберга. Студент з Медлінга. Маляр з Мюнхена. Виробник вікон з Бургенланда. І консультант з лаків і фарб з Франції. Хто любить лак, той уже побував на заводі ADLER! Щороку провідний австрійський виробник лакофарбової продукції навчає на своїх заняттях тисячі учасників семінарів.
14.08.2018

Протягом декількох десятиліть компанія ADLER приділяє особливу увагу освіті та вдосконаленню знань своїх клієнтів. На одному лише заводі ADLER в Шваці є шість класних кімнат, які зайняті кожен день. Експерти з багаторічним досвідом Ханс-Петер Талер, Маріо Менгіні, Мартін Унтербергер і багато інших приблизно два-три рази на тиждень розповідають про лак численним відвідувачам. А в решту часу? Вони відвідують училища, вищі технічні навчальні заклади, освітні центри та підприємства Німеччини, Швейцарії, Австрії, передаючи свої знання іншим.

Навчання

"Ми не тільки розповідаємо про кращі продукти, але і показуємо нашим клієнтам, як досягти кращих результатів", - підкреслює керівник відділу корпоративних комунікацій компанії ADLER Клаудіа Бергхофер. Тільки з лаку для меблів в минулому році пройшли заняття для 2679 осіб - 421 майстра з виготовлення меблів, 982 студентів училищ і 489 студентів вищих технічних навчальних закладів. Також не можна не згадати про випускників "Академії ADLER", спеціальної програми семінарів для співробітників деревообробних підприємств. Щороку тут проводяться заняття на актуальні теми. Особливою популярністю в 2017 році користувався семінар "Лаки з ефектом: WOW-ефект для поверхонь". На ньому учасники дізнавалися, як поверхню дерев'яного виробу зробити нібито металевою або бетонною. Багато також хотіли отримати диплом дизайнера з колірних рішень, що регулярно можуть зробити співробітники мережі ADLER-Farbenmeister.

Міста і передмістя

Навчання проводиться не тільки на заводі ADLER. У пунктах клієнтської підтримки ADLER також регулярно проходять курси. І якщо клієнт не йде до ADLER, то ADLER йде до нього: вже протягом декількох років великою популярністю, особливо в Німеччині, користуються тренінги, що проводяться в передмістях великих міст. Кількість їх учасників зросла на одну третину в порівнянні з минулим роком!

Гості з-за кордону

Але майже 3000 учасників з меблевого сектора - це ще не все. У ADLER приїжджають продавці лаків і фарб з Італії разом зі своїми клієнтами-виробниками вікон, і тут їм розкривають секрет ідеальних покриттів для вікон. А ще архітектори, які цікавляться кольоровим оформленням фасадів. Або дистриб'ютори, які хочуть допомогти своїм співробітникам удосконалити знання в області захисту деревини. За кілька десятиліть через школу ADLER пройшли десятки тисяч шанувальників деревини, і це прекрасний доказ того, що дізнаватися нове про лаки можна постійно!