Семінар по продукту ADLER Legno-Öl в рамках Академії ВіЯр

19 травня в рамках Академії ВіЯр наш головний технолог по захисту деревини Володимир Склярский провів навчальний семінар по продукту ADLER Legno-Öl, універсальному маслу для меблів для приватного і промислового використання.
29.05.2018

Семінар складався з двох частин, презентації продукту і практичного заняття, кожен учасник семінару зміг попрактикуватися в нанесенні продукту на зразки з фанери та меблевого щита, і самостійно переконається в якості покриття.

ADLER Legno-öl - швидковисихаюче, просте у використанні масло для обробки листяних і хвойних порід. Масло чудово підкреслює природну структуру деревини, має високу проникаючу здатність, заповнюваністю і водостійкість. Продукт відповідає європейським стандартам öNORM S 1555, DIN 53160, öNORM EN 71-3.

Нам дуже сподобалася організація семінару, злагодженість, ініціативність співробітників компанії ВіЯр, прагнення рухатися вперед і вдосконалення своїх професійних навичок. На таких семінарах, ми не тільки навчаємо роботі з нашими продуктами, а й самі вчимося працювати правильно.

Спасибі компанії ВіЯр за цей досвід.

Продукти

  • Legno-Öl

Компанія